fallback

Столични катаджии и агенти от НСО в яростен спор край "Мерцедес"-а на съпругата на президента Десислава Радева.

Всичко това е видно от клип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във Facebook.

Oще по темата

Снимащият твърди, че вчера по обед е станал свидетел на сценката, след като служителят на "Пътна полиция" е спрял бронираната кола, защото се движила в насрещното на бул. "Фритьоф Нансен".

След спирането на автомобила има дълга разправия между служителите на НСО и МВР. Между полицая и офицерката от НСО очевидно има дебат кой колко години работи в системата.

Жената, част от екипа, който охранява Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на Зорка Първанова, споменава цифрата 18 години. Оказва се, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО.

От държавната служба за охрана отказват да коментират изнесените твърдения, че автомобилът се е движил в насрещното движение, нито дали по това време в него е била съпругата на държавния глава, съобщи БНР.

Оттам уточняват, че ако се докажат нарушения на техни служители, ще бъдат взети необходимите мерки. Началникът на НСО генерал майор Данчо Дяков е назначил спешна проверка по случая.

От МВР също не пожелаха а коментират случая.

Това е втори подобен случай на неразбирателство между служители на НСО и МВР на пътя заради първата ни дама.

През февруари 2018 г. служители на Жандармерията бяха направили опит да спрат за проверка автомобил на охранителната служба, в който се возеше Десислава Радева, без да разпознаят служебната кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

167

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво се е случило, но се надявам никога повече да нямаме първа дама като Радева. Цял мандат само гафове и изказвания поставящи България в неудобно положение. Половинките на Меркел, Макрон, Тръмп, Джонсън, Путин и т.н. никога не са си позволявали да пишат глупости в социалните медии или да дават изказвания които да не са внимателно обмислени и дипломатични.

166

Naxs

преди 5 години

Uuuuu teroristiiiii!

165

Анонимен

преди 5 години

Има охранителни камери и може да се види какво е станало .

fallback