Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Хората стават все по-мрачни заради изкуството и спорта, смята директорът на дупнишкия театър "Невена Коканова" Славчо Пеев. Според него човек трябва да може да изхрани семейството си, а с 500 лв., колкото получава един млад актьор, това е невъзможно.

"Обидно е да те развличат, да те разсмиват, да те разплакват за такива пари. Държи те това, че трябва да бъдеш професионалист. Ти си учил за това. Нищо друго не можеш да правиш", заяви в "Денят ON AIR" Славчо Пеев.

Актьорът, който преди месец претърпя инфаркт, коментира и здравеопазването ни.

"Тези хора са недооценени. Като почнем от сестрите, които получават обидно малко пари, а се грижат денонощно. И стигнем до докторите - втори бог. Те трябва да бъдат на страхотно високо ниво", сподели Пеев в Bulgaria ON AIR.

Според него държавата не е благодарна на медиците, тъй като благодарност се изразява чрез заплащане. По неговите думи те са вече изцедени и не може една страна да не цени специалистите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 години

До Мед.сестраИ ТОВА ВИ Е МНОГО МИЛА МИ СЕСТРО. Не заслужавате нищо, защото вие не сте медицински сестри, а чудовище. Който не ви е попадал в лапите само той не знае. Научете се на възпитание и отношение към болните хора, а не ми мрънкайте само за пари.

23

СТИГА БЕ

преди 5 години

За Славчо лекарите са богове защото е Славчо. Дали така щеше да ги хвали ако беше никому неизвестен като обикновените хора. Скоро си имах работа с голяма известна болница - ужас !!!! Без думи съм - отношение към болните като към мръвки месо, особено към възрастните. Ще ми говори за сестри - че те са абсолютни усойници. С тях не може да се говори - те са повече от боговете и от лекарите. Така че, айде стига хвалби.....

22

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

Днес разбрах нещо за опростачването на бг. народ. В коментарите на различните постове от 1 до 24 има всякакви разбирачи на професии. От фолкдиви ,таксиджии,башмайстори та до мед. сестри и професори по икономика.Ама никой не дава решение на въпроса! Колко му е нужно на актьора в някой театър в София или провинцията.Ама 400 или 1400лв.Е, ако някой ми го определи ,то и аз да си направя театър пък и да спечеля.Лошо няма.Ама Доко доко или пепа секса хич не ме е дерт за такива критикуващи ***!!!

fallback