Снимка: Facebook
fallback

Столичният адвокат Валентина Каменарска коментира нападението над нея. Неин клиент я пребива и се опитва да я изнасили в собствената й кантора.

Oще по темата

Мъжът вече е арестуван. По спомените й я занесъл на ръце в тоалетната на кантората, затворил вратата, блъснал жената на пода и започнал да я удря и души. Всеки път, когато тя успявала да вика за помощ, ударите ставали все по-силни.

Тормозът продължил повече от час. През цялото това време нападателят заплашвал Валентина, че ще я изнасили, но така и не успял да се възбуди. Тя си обяснява това с факта, че непрекъснато го разсейвала като му говорела. 

По време на побоя на вратата на кантората се позвънило цели два пъти. Никой обаче не повикал полиция.

При последващите разпити живеещите в кооперацията, в която се намира кантората, заявили, че не са чули виковете и писъците на жената.

Вследствие на побоя, тя има наранявания по цялото тяло. Апелира към всички жени, които са жертва на насилие, включително и домашно, да не си мълчат и да потърсят помощ.

"Мъжете, които посягат, са възпитавани в среда на насилие. Жената пък е поставена в такава ситуация, че мъжете си мислят, че могат да правят такива неща с нея", коментира Валентина пред Нова тв.

Според нея потърпевшите си мълчат и търпят, защото са възпитани, че да си жертва е срамно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 5 години

Адвокатката вярва, че интелигентното говорене потиска либидото. Предполагам как би разговаряла в интимна ситуация. И ми се струва, че тонът й би бил като за хамалин с проблемна ерекция.

40

Мутробизнесмен

преди 5 години

Много често обаче, когато става въпрос за бити адвокати, съдии, общинари бияча не е расъл в насилие а бие защото предварително си е платил за някаква услуга а тя не е свършена . И тогава боя е единственото решение . Не можеш да осъдиш някой от гореизброените, защото трябва да признаеш подкуп. А така , чупиш му главата или му палиш кола, къща и хитреца взел парите ти ще му се наложи да ги дава за болници, зъболекари, ремонти......А и служи за пример на други вземащи подкупи какво ги чака .

39

1

преди 5 години

Обаче е права за коментарите на тия *** селяци дето са коментирали по-долу.Толкова да си *** и циничен да се подиграваш и да пишеш глупости за такива актове на насилие, не знам.Ама то е лесно като седиш пред компютъра и гледаш сеир.А на тях ако им се случи ще умрат от страх, ама тук са много смели да си пишат тъпите коментарчета.Гади ми се от такива хора, същите като насилника са.

fallback