Снимка: архив, БТА
fallback

БСП ще внесе мотивите и вота на недоверие към правителството в сектор здравеопазване днес следобед.

"Не предлагаме палиативни мерки тук там да се запълнят дупки, а предлагаме на масата сериозен разговор за друг модел в здравеопазването", каза соцлидерът Корнелия Нинова, която се срещна с представители на Българския лекарски съюз.

Oще по темата

По думите й такава била и оценката на съсловието. С БЛС социалистите обсъдили финансирането на системата, клиничните пътеки, достъпа до здравеопазване.

Нинова заяви, че партията й предлага алтернатива, включително и в здравния модел.

Председателят на БЛС Иван Маджаров определи разговорите като изключително полезни и изрази надежда от такива срещи да изкристализира правилната реформа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

ognyanz

преди 5 години

До "Всичко е ясно": Да, всичко е ясно. П'ростотиите на гербаджийските *** са неизчерпаеми. Но с тях не се решават проблемите на здравеопазването. А Георги Гергов получи 43 милиона лева, за да мъти водата в БСП. Хайде, викайте "Да живее бат' Бойко".

39

Всичко е ясно

преди 5 години

Корнелата = Валентин Кулагин = Зелените = Братят Цветни Роми = Веганите.Всички те са ненор.мални, неадекватни, зли, нагли, лъжци, неуправляема сг.ан, лу.ди за връзване, вредни за цялото общество, разрушители на всичко нормално, промити и болни мозъци. Спасението от тях е да отиват директно в лудницата и там да се опитат да ги лекуват, ако могат. Да бъдат изолирани, далече от нормалните хора в България. Държавата да измисли начин как да се случи това. Не ги издържаме вече.

38

До омаяните от Корни

преди 5 години

Баба Корни-Лъжата прилича на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги е с някаква отблъскваща ехидна усмивка. Не знам как комунистите харесват тази усо.йница и й ръкопляскат???Двулична милионерка! Защо синът й е в САЩ, а не в любимата Русия?В БКП има 2 групи, които воюват помежду си - милионерите и милиардерите. Кой ли ще победи?

fallback