Снимка: pixabay
fallback

Според нова класация, изготвена от компанията "Артън Кепитал", българският паспорт е сред най-влиятелните в света. Според критерия, колкото повече граници "отваря" един паспорт, толкова по-високо се класира той в "безвизовия рейтинг", съобщава Bulgaria ON AIR.

С паспорт от Сингапур можем да посетим цели 166 държави. Гражданството на страни като Южна Корея, Швеция, Германия, Америка, позволява посещението на 165 държави.

Доста по-нагоре в класацията сме ние и северните ни съседи румънците. С български паспорт можем да се отбием в някоя от общо 158 държави. Само с едно място след нас е Лихтенщайн. Две стълбици по-надолу са Обединените Арабски Емирства, Хърватия и Кипър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Дивия изток

преди 5 години

На какво влияе не става ясно, важното е да сме влиятелни...

60

Друг

преди 5 години

До 52-анОт получени 3500 бг паспорти 3300 са дадени на Мк- да си купат возило на Бг табли( номера) да плащат 17 лв здравни осигуровки и ги лекуваме без пари. Другите са на албанци на някой хохол. Или интелктуален прираст НУЛА!! Така че никакъв повод за гордост. По патриотични подбуди Нула. Е 4-5 футболиста от Киродорец..Така че без заблуди и еуфория

59

Хахахаха

преди 5 години

По-голяма простотия не бях чел скоро!!! Много е вилятелен БГ паспортя, чак до Тайланд като ходим ни карат да се редим за виза...барабар с маймуните.....посолствата на много места ги няма или са закрити...ако нещо стане няма кой да ти помогне...иначе паспортя е огън и фурия, чак английската кралица пасти да лапка где ша са мери тя с *** балкански!

fallback