Снимка: Булфото
fallback

Изплащането на пенсиите през септември 2018 г. от Националния осигурителен институт /НОИ/ ще започне на 7 септември и ще приключи на 20 септември, съобщиха от НОИ.

Чрез пощенските станции пенсиите ще се изплащат съобразно изготвен график, който вече е обявен във всяка от тях.

Преводите на сумите за септемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Към 7 Знаеш ли че в момента само мижитурките от бившата държавна администрация взимат тавана и то пак на гърба на честния труженик така,че не се мъчи да обясняваш кой е честен и кой не е честен

17

а защо не преди 6 ?

преди 5 години

Толкова не можаха да преведат пенсиите на хората на 4,5 септември. 6 септември е празник, да не се зарадват пенсионерите дори на добавка от 10-15 лева. А после Бойко пише ,,единни трябва да работим". Тия хора Бойко са ти работили,ама за тях не се сещаш... Иначе паметници в Израел се сети да ходи да откриваш.

16

Анонимен

преди 5 години

Ало, Кой е ?Дъщеря ти съм в болница съмАз нямам дъщеря!Ало, Кой е?От Полицията да са ви притеснявали скоро по телефона? По следите им сме помогнете ни да ги хванем като хвърлите спестяванията си през балкона ние ще ви ги върнем.Нямам балкон сина го затвори с итонг за да е топло през зимата.

fallback