Снимка: МС
fallback

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Израел, където ще бъде на посещение днес и утре.

В Тел Авив Борисов ще участва в тържествена церемония по откриването на паметник - символ за отбелязване на българския принос в спасяването на българските евреи от Холокоста.

Oще по темата

Той ще участва и в годишната конференция на Международния институт по контратероризъм.

В рамките на посещението министър-председателят ще разговаря и с премиера на Държавата Израел Бенямин Нетаняху.

По време на срещата ще бъдат обсъдени двустранните отношения в областите от взаимен интерес и ще бъдат обменени мнения по международни и регионални теми.

В делегацията, водена от премиера, са заместник-министърът на външните работи и национален координатор по антисемитизма Георг Георгиев, както и представители на Българската православна църква и на еврейската общност в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

муспи

преди 5 години

Бойко Борисоф се е държал много нахакано с Натаняху. Крещял в Ксената - на английски де, че не е вярно че България няма ресурси за по наташното развиване на българо изсраелската дружба! Има пенсионен фонд, който практически е излишък в бюджета ако се ваксинират пенсионерите с изсраелса чумова ваксина. Също има територия, вече пустееща, има и златно находище - наистина то вече си е в експлоатация от който трябва. Комунизма е победен, демокрация е, цензурата в интернета е общодостъпна!

52

Анонимен

преди 5 години

До колкото е известно г-н Борисов и завършил 3-ти Противопожарен факултет на бившата ВСШ " Г. Димитров" и е работил като шеф на противогасително отделение . Кога е учил за контратероризъм и кога е работил по това ?

51

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tozi dve svestni izrechenia v pravilen slovored ne moje da kaje ...ta chak shtial da govori za kontraterorizam ?!?? Batse ?!??

fallback