Снимка: архив, БулФото
fallback

Председателят на ПГ "Обединени патриоти" Волен Сидеров определи като правилен хода на премиера Бойко Борисов да поиска оставки на министри заради катастрофата край Своге.

Oще по темата

Сидеров каза пред БНР, че това няма да доведе до проблеми в управляващата коалиция и че очаква да бъде правилно разбран от обществото.

"Аз не виждам никакъв проблем в това, че премиерът сменя министри, това е правото на министър-председателя да определя екипа си и с кого да работи. В случая става дума и за министри от квотата на ГЕРБ, така че няма как да има претенции от Патриотите", коментира националистът.

По-рано днес стана ясно, че постовете си напускат вътрешният министър Валентин Радев, регионалният Николай Нанков и транспортният Ивайло Московски.

На пресконференция първите двама обявиха, че така показват, че носят политическа отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 5 години

Дали нашето джудже като стои пред госпоря руското джудже се свива да не изклежда по висок.или дали нашите смели русофили имат мокри сънища как ги опъват в дивия ва т енките братя

43

Анонимен

преди 5 години

В какво им се изразява политическата отговорност за тоз период от 30 години насам срам ли или нямат срам.

42

обратно в БГ веднага

преди 5 години

Борисов и Сидеров да си прибират некачествената стока от Германия тоест Консулите които даже ги мързи да вдигат тел.слушалка а от Документи изисквани от Германските власти нищо не разбират , да им търсят работа в БГ

fallback