Снимка: bTV
fallback

54 българи са прекарали кошмарна нощ, след като автобуса, с който пътували за Виена, ги остави на унгарска територия, съобщават потърпевши пред bTV.

Курсът на българския превозвач бил София - Виена и возилото потеглило вчера в 16ч., но през нощта аварирало малко след сръбско-унгарската граница.

В момента пътниците се намират на паркинг, на който има храна и вода.

Те споделят, че не са успели да се свържат с представители на фирмата.

Сред тях има пет деца и бременна жена, която се е наложило да спи на две седалки, а съпругът ѝ на земята.

От фирмата-превозвач потвърдиха за случая и обясниха, че от Австрия е тръгнал автобус на техен партньор, който ще качи пътниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ходил

преди 5 години

Не са в никакъв капан! Налагало ми се е да ходя по-цял свят от Ю.Америка до Китай, няколко пъти сам- за смяна на кораб. Много колеги им се налага също. Всеки знае, че най-важно е да стигнеш жив/а и здрав/а за където си тръгнал. В самото пътуване обаче може да има много неочаквани премеждия. Те се решават на място...че горните пътуващи е можело да платят на мотелче или за стая и да спят там например, все пак са в Европа, а не в Пакистан или на безлюден остров....мрънкачи с мрънкачи

16

Партиен член

преди 5 години

До всички мозъци компетентни по темата с автобуси.Това е техника която може да откаже по всяко време. И като си тръгнал да изминаваш 1000км трябва да имаш готовност ако техниката откаже да изчакаш няколко часа да дойде друг автобус. Щото не може на всеки километър да чака резервен. Ама някой се чувства велик само зариди това че си е платил.

15

пф

преди 5 години

Защо ходят с автобус, самолетите са вече по-евтини??

fallback