Снимка: Булфото, архив
fallback

Продължава набирането на кандидати за 250 вакантни длъжности за пожарникари. Срокът за подаване на документи в 21 регионални дирекции на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" изтича на 31 август, съобщиха от МВР.

За пожарните служби в седем области - в Габрово, Плевен, Пловдив, Силистра, Смолян и Търговище, срокът за приемане на документи е 10 септември.

Обявеният конкурс е за 250 свободни длъжности за пожарникари, водачи на специални автомобили, спасители и водолази в службите в цялата страна.

Общите изисквания към кандидатите са да притежават само българско гражданство, да не са осъждани за умишлени престъпления, да отговарят на изискванията за физическа и психологична годност. За различните длъжности освен общи има и специфични изисквания.

Всички заповеди за обявените конкурси по области, бройките, както и пълният набор от изисквания са публикувани на страницата на Министерството на вътрешните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Вижте,за сс нещо послъгвате.НАрод няма в града,няма работа и всеки с връзки се опитва да стане полицай.И става полицай роднина полицай роднина...Който има връзки става полицай или работи в прокуратурата.Ама знаещи,можещи от Русенски Варненски и Търновски университети.Не могат да издържат изпитите и хоп юристконсултант нпо,общински предприятия, съвети.Що не станат ДОЗНАНЕЛи или съдии.За мен единствен юридически остана су.Иначе познавам и читави ДОЗНАтели и криминалисти ама не и обикновени фураж

39

аномун маймун

преди 5 години

Разбрах,хубав успех и е искал е да се върне в родния си град.Мога да му вярвам свястно момче е още от математическата.сега след случката се занимава с частен бизнес и е много добре.Но за какво учи и има акъл след като му искаха пари?

38

Анонимен

преди 5 години

Заплатите ги крият и само търсят балами.

fallback