Снимка: архив "Булфото"
fallback

Единият от шофьорите, ранени в сблъсъка по пътя Варна – Бургас край Старо Оряхово е починал. Това съобщиха от пресцентъра на варненската болница "Света Анна".

Както Dnes.bg писа автомобили с бургаска и с украинска регистрация се сблъскаха около обяд. При жестокия удар бяха ранени петима – двамата шофьори, деца и бременна жена.

Oще по темата

Починалият мъж е български гражданин и е управлявал автомобила с бургаска регистрация. Водачът на колата с украинска регистрация е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология със счупено бедро и китка.

Тежко е състоянието на 7-годишно дете, което все още е в операционната и лекарите се борят за живота му.

В отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение е настанена бременна жена, която също е сред пострадалите при тежката катастрофа, станала около обяд днес.

При пътното произшествие има още един пострадал, който също е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология.

От болницата допълниха, че той е в добро общо състояние – контактен и в движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

До Аз

преди 5 години

Я стигне я не. Един от насрещното решил да изпреварва когато не трябва и ето ти нашия сейфти мен оказал се на неподходящото място в неподходящия момент възнесъл се заедно с виновния при по добрите. Между другото заспалия в живота си е заспал и на пътя

15

Тъпчо Тъпов

преди 5 години

Отдавна ме гложди един въпрос:Ако полицай в отпуск отиващ на море със собствената си кола бъде спрян за превишена скорост ще бъде ли глобен?Те тава те ме вълнува.

14

Анонимен

преди 5 години

До 13дори да отпадне закона, пак ще карам на светлини. 2 пъти съм се разминал от катастрофа благодарение на тях. За мен живота ми струва повече от няколко литра гориво дето ще изхабя на година допълнително. Явно ти не оценяваш собствения си живот толкова "високо"

fallback