Снимка: архив, БулФото
fallback

Шестодишното дете, което беше блъснато от кола в Сандански, е починало, въпреки усилията на лекарите. Това съобщиха от пресцентъра на "Пирогов" за "Фокус".

Oще по темата
Детето бе прието в лечебното заведение на 25 юли в тежко състояние и с опасност за живота.

Малкият Мартин беше блъснат на тротоар от автомобил, управляван от 73-годишен мъж.

Шофьорът беше задържан за 24 часа, след което освободен под парична гаранция заради влошено здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 5 години

Нито знаците са тези които трябва да бъдат, нито са поставени когато е трябвало и на задължителните места при такива ремонти. Къде е стояла втората ударена кола, защо я криете. Можете да погледнете информационния бюлетин на ОД на МВР-Благоевград от 26.07.2018 и ще разберете колко ви облъчват медийте. Тепърва ще излизат наяве много от лъжите, не бързайте да съдите. Жалко за детенце, съболезнования на близките.

81

Елена

преди 5 години

Милото момченце. Дано по чива в мир. Съболезнования на семейството. Сила и кураж на всички близки.

80

На

преди 5 години

Държава, в която нова телевизия и бтв, както и сайтове пик, шок, сок и тн, са й източниците на достоверна информация, е погубена. Силно вярвам в народа си и в това, че тук живеят интелигентни хора.. не се давайте, моля ви.. протест не срещу някой си дядо, не срещу дрогираното синче на някой депутат.. проблемът е много по-голям, управата ни си позволи една от най-великите страни някога, да се самоунищожава в момента и ние сами сме виновни, че го допускаме толкова време.

fallback