Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Майка на дете с увреждания беше нападната словесно и изгонена от друг родител от център за рехабилитация, само защото подкрепя и посещава палатковия лагер пред парламента. Пред Bulgaria ON AIR Илияна Мелева сподели, че заради все по-непреодолимото разделение между родители страда дъщеря ѝ Лори.
Oще по темата


Преди 22 години Илияна Мелева ражда момиченце и скоро разбира, че животът ѝ няма да е лек – Лори е с детска церебрална парализа и епилепсия. Тежко състояние, което кара майка ѝ да се посвети изцяло на нея.

Така две десетилетия по-късно Илияна продължава да се грижи безрезервно за детето си. Съпругът ѝ и синът ѝ са неотлъчно до нея, но ударите следват един след друг. Последният получава преди две седмици, когато е словесно нападната от друга майка, с която водят заедно децата си в център за рехабилитация. А поводът – Илияна подкрепяла майките от палатковия лагер пред парламента, а другата майка - не.

Илияна призна, че от всички майки, които водят децата си в центъра към "Асоциацията на родителите на деца с епилепсия", само тя е свързана с майките от протеста. Всички останали не го одобрявали.

От центъра пък обясниха – не са я гонили, но не са се опитали и да я спрат. Докато разделението на майките на деца с увреждания става все по-осезаемо, проблемите на децата като Лори остават неразрешени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

В Бг има едно повсеместно гонене на хора- гонене от работа, гонене от заведение, гонене от магазини, гонене от център за рехабилитация, гонене от училище, гонене от България, гонене, гонене... Гонят се работници, гонят се хора с увреждания, гонят се турци, гонят се ро.ми... а ревът, че народът се топи, няма прираст, няма кадри, няма деца...

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Българския народ е оскотял тотално. Просто народа е тотал щета като нашия емигрант край Харбър Бридж

9

Анонимен

преди 5 години

Кратко и ясно. Само една от всички подкрепя протеста. Организиран, видно от тениските, балоните и т.н. Ще каже ли истината дали е нападната, или тя е агитирала и притеснявала останалите? И някой не я е изтърпял.

fallback