Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Това момиче е родено пътешественик. Изминати 2000 км с колело, посетени повече от 10 страни в Европа, а в портфолиото ѝ на откривател влизат и половината от щатите в САЩ.

Тя се казва Здравка, за приятелите – Зизи. В последните 3 месеца младото момиче е кръстосало половин Европа с колело, разказва Bulgaria ON AIR.

След Белград се редят красиви изгреви и залези. Трудните моменти обаче не липсват. На третия ден от пътуването на Зизи ѝ се налага да изкачи 19 хълма, един след друг.

Колкото и невероятно да звучи, за 3 месеца Зизи е карала само веднъж в дъжда, а колелото ѝ не я е предало нито веднъж. Позитивната енергия на всички различни хора, които тя е срещнала по пътя, ѝ е помогнала да не се отказва.

Вижте видеото на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

До 43

преди 5 години

Може и да си права, тази куквица не я познавам, така че не я мразя персонално, но хипитата са тотални деграданти и да техния образ го мразя, а нещото което най-мразя е да ми навират в лицето и да ми величаят техните простотии.

42

Анонимен

преди 5 години

Ох милите ми те, плюят кръв и омраза. Давай, давай ! Дано се почувстваш по-добре. Ама днеска вече понеделник, трябва да се бачка за трицифрената заплатка...

41

До 40

преди 5 години

Много интересно каква е великата идея на тези преходи с колело?

fallback