fallback

Остават в сила студентските кредити за студенти от Европейския съюз в Англия и след Brexit. И през учебната 2019-2020 година студентите ще могат да използват студентски заеми и ще ползват досегашния размер на годишни такси за обучение.

Англия е една от топ дестинациите за образование на българските кандидат-студенти. Един от плюсовете там е, че студентите могат да изтеглят заем за покриване на пълния размер на таксата за обучение.

След започване на процедурата по Brexit обаче голяма част от кандидат-студентите имаха опасенията, че ще се ограничат възможностите им за обучение на Острова. Тези дни от образователното министерство в Англия увериха - европейските студенти, които започват образованието си в университети в Англия за учебната 2019-2020 година, ще имат право да ползват финансиране за студентски заеми.

Според класация за най-добрите университети в света за 2018 година Кеймбридж, Оксфорд и Лондонският университетски колеж са в топ три най-добрите британски висши училища.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Пешо Пешев

преди 5 години

Е как нали това е основният начин за изтегляне на така наречените мозъци от ЕС и най вече от новите членки на ЕС, като и БГ!!! Новите колонизатори, трябват им мозъци, а църните *** да си прибира Меркел!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5А в България си купуваш де що ти требе и почваш! Та сме нацъфтяли та прокарали.:)))))

8

Анонимен

преди 5 години

Теглиш кредит за да учиш 20 години и после още 60 год бачкаш някъде, роби на капиталистическата система.

fallback