"Страхотна почивка - ол инклузив е!" - хвалят се туристи. Да ама не, защото лъсна истината за богатото меню.
Оказва се, че за разнообразието в чиниите има чалъм - кюфтета в ол инклузив комплексите по морето минават през мелачка, а на следващия ден се сервират като карначета на скара например. Това пише "Телеграф", цитирайки източници, буквално от кухнята.
Според тях недоядената чорба, или грах яхния и някакво друго вариво се пасират и се превръщат в крем супа.
Причината е, че практиката в ол инклузив ресторантите е да не се изхвърлят никакви продукти, особено пък вече минали през огъня. "Изобретателността" на готвачи и управители пък бие рекорди всеки сезон.
Уловките за почиващите не спират само с ол инклузива. "Всичко включено", но без 20 лв. за паркинг - гласят оферти.
Повечето хотели на морето разполагат със СПА центрове, парни бани и джакузита, но ако туристите искат да ги ползват, трябва да си плащат отделно от сумата, която вече са дали.
По същия начин е решен и въпросът с паркирането - за автомобил се плаща от 15 до 20 лева на вечер. Иначе екстрите за почиващите са много, но ако си носят допълнително още пари.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
Коментари Напиши коментар
122
Анонимен
преди 5 годиниАко си мислите че само в България с инклузива се процедира така означава че грешите. Работя на Алпите и нещата не са по различни от тук. Готвач който не е на ясно как се преработва храната няма място в този бизнес.
121
marquise
преди 5 годиниЗа да се увеличат туристите в страната ни е нужно да се изпълни едно условия - клонирайте мининстър Ангелкова няколко милиона и ще увеличим потока от туристи. А националностите могат да бъдат програмирани.
120
73
преди 5 годиниАко някой има проблеми с костите има и промоционални кебапчета и кюфтета в магазин Била по 25ст.рецептата е хубава-мелят кости,кожа,копита и така нататък,ще си осигурите необходимия калций за костите :)