Снимка: Facebook
fallback

Глоба между 100 и 300 лева ще отнесе дядото, който накара 11-годишния си внук да препаркира "Мерцедес"-а му.

Случаят излезе наяве след клипче в интернет, в което се вижда как малкият Адриан подкарва колата и я премества на няколко метра на паркинга на столичен хипермаркет.

Историята се случила в неделя, а Dnes.bg вече ви я разказа.

Oще по темата

Бабата влязла да пазарува, а дядото паркирал до две инвалидни паркоместа. Когато станало ясно, че се забавят, той помолил внука си да премести колата, за да не пречат.

"Моя е грешката, не се замислих, имам му доверие, той подкарва колата от 8-9-годишен, паркира я в гаража, карал е по нивата и в полето", разказа дядото пред Нова тв.

Той описа внука си Адриан като будно дете, пълен отличник, тренирал футбол и плуване.

Днес Лъчезар Ондев обаче е извикан в КАТ за изясняване на случая.

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

10 годишно дете кара кола и кара баба си и дядо си

Posted by Julia Ilieva on Sunday, 1 July 2018

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

иванов

преди 5 години

Какво толкова се умува дали е нарушение или престъпление. Това е не спазване на закона от възрастен, който склонява малолетен да да върши закононарушения на публично място със смъртоносна вещ - автомобил. Това дете е наказателно неотговорно защото е малолетно. Като сгази човек тогава какво. Или една група хора тук се упражняват на остроумие. Има закон и толкова!!

49

Анонимен

преди 5 години

Биг Брадър вижда всичко. Нещатни агенти на Държавна сигурност следят с всевиждащото око на иновациите и новите технологии. "Технологията - технологича , дело на всеки".

48

ПроСоТо

преди 5 години

До Едно престъпление"бизнесмена" уби Паоло..-Това Е престъпление!ТИ вчера мина на "червено"...Това е НАРУШЕНИЕ!!!както ТИ самия казваш..:-"Толкова ли ти е трудно да го осъзнаеш?"..

fallback