Снимка: архив "Булфото"
fallback

20-ти ден продължава гладната стачка на Николай Колев-Босия срещу фалшивите шофьорски книжки.

Популярният общественик прибягна до крайната мярка като част от борбата си срещу книжките менте, които водят до много жертви и ранени по пътищата.

На 20-ия ден днес шефката на парламента Цвета Караянчева му изпрати лекари.

Oще по темата

"Като минала покрай ексцентричния общественик, на нея й се сторило, че той не е в добро състояние. Затова се обадила в Правителствена болница", пише "24 часа".

Докторите установили, че Босия е с ниско кръвно, което е нормално за човек на гладна стачка, но общото му състояние било добро.

Лекарският екип предложил на гладуващия да му съдейства да се съвземе и освежи, но той отказал.

Босия обяви, че започва безсрочна гладна стачка на 12 юни в знак на протест срещу това, че уволнени за корупция служители на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" са възстановени на работа.

Той написа и отворено писмо до Караянчева с искане за среща с нея и депутатите, за да сигнализира, че уволнени за корупция служители на "Автомобилна администрация" са върнати на работа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Константин

преди 5 години

Говорите, че босия е мръсен, не се къпе, няма обувки. Това не го прави автоматично лош и непочтен човек. московски и заместинкът му попов и войновски са с хубави и скъпи костюми, обути с скъпи и хубави обувки и чисти и спретнати, а как само лъжат и крадът и убиват всички нас. Защо не плюете тях. Българинът явно много оскотя и стана голям роб.

55

Аман

преди 5 години

Още едно ченге в акция....

54

Константин

преди 5 години

До Анонимен 54Какво да става, лапка си човекът.

fallback