Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Българското председателство на Съвета на Европейския съюз ще бъде закрито с безплатен концерт тази неделя край сградата, която беше домакин на срещите на високо равнище, а именно Националният дворец на културата в София.

След края на председателството НДК ще продължи да действа, а председателят на Съвета на директорите на националния дворец Борислав Велков заяви, че сградата вече представлява обновен културен и конгресен център.

"Бихме могли спокойно да претендираме, че това е един от водещите културни и конгресни центрове в тази част на Европа", каза той в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Велков беше категоричен още, че след напрегната работа, свързана с европредседателството на страната ни, екипите на НДК са придобили безценен опит.

"Голяма част от хората показаха невероятен опит и капацитет, така че председателството по някакъв начин повдигна нивото на екипа на НДК", допълни още Борислав Велков.

Той разказа също, че сега ръководството смята да използва събралата се инерция и да продължава с развитието на НДК и че програмата от събития във всички зали на сградата е запълнена до края на годината.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Нееееее! Шоуто трябва да продължи !!!

8

преди 5 години

Ще цъфнем и вържем с тоя концерт. По горната статия за отрицателния прираст на населението е доста по тревожна. По добре форум и дискусия по темата от колкото концерт.

7

Анонимен

преди 5 години

Ето разликите ни с Румъния.Там от първи юли повишават пенсиите, а тук ще има БЕЗПЛАТЕН концерт, организиран от хунтата!Благодарим ти от сърце, Тиквен вожде!Доскоро се ядосвах, че не съм се родил 300 км.на юг, сега осъзнавам, че бих могъл да се родя и 300 км.на север!Ама не.

fallback