fallback

Общ преглед

Още един неудобен прострелян… коментар във Facebook на приятел на Перата, който снощи бе прострелян в Бургас.

Стрелбата срещу него е извършена около 22:10 ч. в района на бл. 41А в кв. "Изгрев".

Петър Низамов веднага е откаран от полицаи в УМБАЛ-Бургас, където му е извършена спешна операция. Лекарите са констатирали две прострелни рани.

Според Перата обаче трима души са изстреляли по него цели 8 куршума. Представили се за полицаи и открили огън.

Търсят се свидетели. Предстои изземването на записи от камери, разположени в района на стрелбата.

Приятели за Перата

... Пълна подкрепа имаш от мен, който и да стои зад опита за покушение срещу личността ти!

... Знаем че няма да се откажеш от борбата за справедливост и те благославяме да те пази Бог от всяко зло, Пера! Бързо се възстановявай момче и дерзай за правда и за свобода!

... Всичко това, което е направено срещу Перата, е умишлено. И зад това стоят хора отгоре... Те са виновни за всичко, защото явно си им трън в очите. Братле пожелавам ти много бързо възстановяване. С теб сме брат!

... Злото е безсилно, когато насреща му е боец като Перата, който се бори за истината и правдата, за доброто на хората и родината си!

Петър Низамов – Перата стана известен като "ловеца на бежанци" покрай арестите по границата на нелегални мигранти.

Случаят нашумя през миналата година, когато Низамов разпространи клип, на който се извършва граждански арест на трима мигранти. Ръцете им бяха завързани с така наречените "свински опашки”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Снайперист

преди 5 години

Ахаха,голям смях се смях,не е истина!Бореца за свобода-българския Че!!Ахахаха...пера,кой та стреля бе-двама слепци и то от луната!Ахахахаха

73

ПЕНКО

преди 5 години

УВАЖАЕМИ "ПЕРА "- "ДАЛАВЕРАТА "Е ОПАСНА АКО НЕ СИ ГОТОВ- ТИ ДА СТРЕЛЯШ ПО ЧАВЕК ...И КАКТО Е КАЗАЛ ПРЕДШЕСТВЕНИКА НИ : " НЕГО ,ЖЕНА МУ , ДЕЦАТА И ЦЕЛИЯ МУ РОД " !!!!!!

72

Случаен

преди 5 години

до 54 Лилиян Все бях чел глупости, но ти си върхът! Или си нещо болен или си от живота недоволен! Затова върви на МАЙНАТА си и остави българите да си живеят живота! Като не ти харесват българите светът има четири посоки, прав ти път!

fallback