fallback

Това е Стиви! Той съвсем скоро ще навърши 7 годинки, но няма да бъде първокласник като връстниците си.

Стиви е нискофункционален аутист със СДВХ . Той не говори и не разбира. И живее в свой собствен свят. С молба за помощ към нас обърна неговата майка Мария Иванова.

"Здравейте, милосърдечни, добри хора! Казвам се Мария! Аз съм майка на това прекрасно момченце. Двамата заедно вървим по един дълъг и не лек път", пише майката на Стиви.

"Нашата история започва със щастливо начало когато Стиви се роди, здраво, хубаво бебе на 03.08.2011 година. На 5 години му беше поставена коварната диагноза аутизъм. От този ден аз не спирам да се боря и да вярвам, че изход има. Аутизмът ограби детството на Стиви, отне спокойния му сън, заключи го сам между стените си и днес Стиви няма нормално детство. Той не може да говори, не може да се самообслужва, не осъществява контакт с деца. Стиви живее сам, подтиснат и объркан, неразбиращ света навън.

За да се пребори с това състояние са необходими ежедневни помощ и грижи, терапии с логопед и психолог, Хомеопатичен детокс, Чистене на тежки метали, Лечение на чревната му флора, Ерготерапия, процедури в барокамера, електростимулация и др.

За тази цел са необходими и няколко скъпи изследвания. Част от тях вече са направени и има известен напредък, но за да излезе победител в тази борба се нуждаем от средства за предстоящи изследвания и последващи лечения и терапии", посочва Мария. И със съжаление отбелязва, че всички тези разходи са непосилни за семейството, тъй като майката не може да работи, защото по цял ден е ангажирана с детето.

"Моля ви, добри хора, помогнете ми да откъсна детето си от хватката на аутизма. Нека детството на Стиви да има щастливо продължение!"

А вашата помощ може да бъде само на няколко клика разстояние. Вижте как може да помогнете на Стиви в неговата голяма битка тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 5 години

Do 26.Ne e vyarno che vsichki autisti imat narusheno hranosmilane.Tova se dokazva cherez izsledvane na stomashni enzimi.Imam sin autist i znam za kakvo govorya.Pri autisma ima podobrenie na simptomite,no ne i lechenie.Mnogo ot autistite vodyat normalen nachin na jivot sus terapia,no vinagi imat i shte imat harakternite za tova sustoyanie(autisma ne e zabolyavane)problemi s obshtuvaneto,sensorni problemi,narushen sun,natrapchivi misli,povtaryashti se dvijenia.Autisma e dojivot.

26

Д. Д.

преди 5 години

Много моля всички, които нямат предства от проблеми в детското развитие да спрат да пишат и да пречат на една възможност да се намери спасение за дете в нужда! Или помогнете, или не пречете! Най- вероятно изобщо не ви е ясно, че всички деца, които имат аутизъм, задължително имат нарушено храносмилане, тежки метали и куп други физиологични проблеми. Те просто не успяват да се адаптират към отровите около нас. Нека дадем шанс на една майка да намери пътя към решаването на този тежък проблем.

25

Анонимен

преди 5 години

Do 20.Govorite bezimilitzi.Daite mi pone edin primer na izlekuvan autist.

fallback