Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Национално представените организации обявиха, че имат сигнали за финансиране на протестите на майките на деца с увреждания. Те отказаха да съобщят детайли, тъй като по думите им фактите все още се проверяват.

Oще по темата

По думите на представител на НПО-тата финансирането е ставало по социални проекти, които после са се изпълнявали по различен начин.

"И ние може да плачем, и ние плачем. Не е необходимо това. В момента имаме шанс, а го изпускаме", обясниха от пациентските организации.

След конфликта между тях и майките, който прерасна дори в лични закани за убийство, хората с увреждания се разделиха на две, съобщава Bulgaria ON AIR.

Така, за да бъдат разграничени от майките, представители на пациентските организации обявиха - съвсем скоро ще разпънат свой палатков лагер, но не пред парламента, а пред националния стадион. И вместо с черни, ще ги видим с бели тениски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

249

Анонимен

преди 5 години

Де кубрат, да им покажи снопа с пръчки, да изкара най-дебелия прът и да ви запуха по главиите ...Вие сте ЕДНО и трябва да се държите като такова,иначе сте нищо.

248

Рино

преди 5 години

Щом майките на деца с увреждания са платени, герберастката пасмина на Бойко милиардера каква е? Зашо герберастите не говорят за Пеевски, какво стана с него и откраднатите милиарди от КТБ, магистрали, саниране? Защо цари беззаконие по улиците, а институциите спят?Майките ли са виновни или крадците от ГЕРБ?

247

1111

преди 5 години

Точно така!!! ПЛАТЕНИ СА , разбира се!!! И с какво , всички тия *** са с по - големи права от всички други нуждаещи се деца??? С нищо!!! ВСЕКИ ДА СИ НОСИ КРЪСТА!!! И тези майчета с ДИВАТА СИ АГРЕСИЯ не постигат нищо положително!!! Пак повтарям - НАПЪЛНО ВЯРВАМ , ЧЕ СА ПЛАТЕНИ!!!!!

fallback