Снимка: Национална съпротива
fallback

Активисти на "Национална съпротива" са били арестувани и бити от полицията след края на съботния "София прайд", алармираха от организацията.

Oще по темата

Причината по думите им е взето знаме от участничка в прайда, която е била само по сутиен.

"След като настана напрежение между нас и органите на властта от тази провокация, висшестоящи полицаи ни казаха, че ще разпитат задържаните и ще ги пуснат, но истината е, че са ги заключили с белезници и са ги пребили, като на едното момче дори са му разбили главата с палки!", посочиха от "Национална съпротива" и предоставиха снимка на пострадалото момче.

Според организацията, тези действия на полицията ясно показват, че властта е решила чрез сила да наложи гей идеология в нашето общество.

"Молим да разпространите за да видят всички, че в България единствените дискриминирани хора сме ние нормалните българи, а полицията продължава да пребива хора в арестите!", завършва писмото на "Национална съпротива".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

До 67

преди 5 години

И аз имам "привилегията" да познавам един такъв от квартала. Баща му полицай, а маминото синче като е само не смее да гъкне, но като се събере с другите фенове на пречупени кръстове, започва да напада репортерки и разни възрастни оператори или шофьори от бнт и да се дърви пред обектива, понеже знае, че те са физически по-слаби от него. Жалка история. Прекалено голямо внимание се обръща на такива индивиди, а те са като децата в детската градина.

63

Анонимен

преди 5 години

Най-големият страх на нацистчетата - хора със знаменца, слушащи музика по улиците. И веднага се включва реториката: "ние нормалните, те - ***", "гей = педофил", "хомосексуалист = изнасилвач" и т.н. Само че е интересно да се направи справка именно за тези гологлавите, да се види кой какви ги върши. Имам "щастието" да познавам няколко такива индивида и момчетата просто или имат психични отклонения, или са доста глупави... Да не кажа, че едното ми беше колега, преди да отиде в АлфаТВ...

62

Анонимен

преди 5 години

Който на може да се намери прилична работа става пУлицай!!

fallback