Снимка: БТА, архив
fallback

Социалният министър Бисер Петков заяви, че съдбата му на поста зависи от това какво правителството ще може да направи за хората с увреждания.

Oще по темата

"Надявам се да имам необходимата подкрепа от страна на правителството и на премиера, това е смисълът да остана и да продължа работа като министър", заяви Петков пред журналисти по повод на първоначално приетата му и след това отхвърлена оставка.

Той посочи, че продължава работата по исканията на майките на деца с увреждания. По думите на Петков това е и искането на премиера, затова той ще продължи с още по-големи усилия да работи в тази посока, предаде БТА.

Резултатът обаче, според Петков, зависи не само от социалния министър, а и от финансовия и от премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ъ

преди 5 години

"Направи ми впечатление, че е интелигентен човек и с достойнство.Отказа ми да му помогна, оставих му пари само за хляб. Каза, че не му се живее.В сряда /13.06./трябва да му бъдат махнати конците от операцията в Терапията/УМБАЛСв.Марина."

13

ъ

преди 5 години

На този човек са му отрязани двата крака и е на улицата,снимката е в сайта на Афера.

12

ъ

преди 5 години

"Не сме народ, а *** !!!!!!!Той е пълен инвалид от преди месец, вследствие прекаран инфаркт. Подал е документи за дома, но от 9 месеца чака да бъде приет.В момента живее под едно дърво върху празни кашони, без пари, без храна и лекарства на пазара на квартал Чайка във Варна срещу зеленчуците.Казва се Светлозар Антонов Антонов на 65г.Дъщеря му е с първата му жена в Холандия, но той не ги е виждал от 3 години.Направи ми впечатление, че е интелигентен човек и с достойнство.Отказа ми да

fallback