Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Смехът е най-краткото разстояние между двама души. Доказва го инициативата "Смях с кауза", която скъсява  дистанцията между хората.

Това е благотворително шоу в подкрепа на "Скритите таланти на България" - целогодишна менторската програма за даровити деца и младежи в неравностойно положение на НПО "Операция Плюшено Мече". Събитието ще се състои днес (11 юни) от 19 ч. в Sofia Live Club.

Всичко ще започне с двучасово шоу, в което десет от най-добрите stand-up комедианти ще ви разсмеят.

"Към момента в програмата са включени седем таланта, които подготвяме за успешно представяне на кандидат-студентските изпити. Това са деца, лишени от родителски грижи и такива от социално слаби семейства. Очаква се да се присъединят още петима младежи", сподели в студиото на "България сутрин" основателят на НПО "Операция Плюшено мече" Михаела Стойкова.

Организацията вече 10 години провежда най-мащабната коледна кампания за деца и младежи в неравностойно положение.

"Идеята на "Скритите таланти на България" е да помогнем на тези деца да постигнат целите, които са си поставили. Искам да им предам, ако не умения и знания, то поне малко повече мотивация и положително настроение. И да им покажа, че не винаги всичко се дължи на социалната среда. Ако човек има желание може да постигне всичко, което иска", каза актьорът Георги Кючуков пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback