fallback

Общ преглед
Българският вегански съюз организира протест с искане да бъде затворен Софийския зоопарк.

На събитието обаче се събраха едва 4-5 души. Точно по това време в столицата се изля и проливен дъжд.

Според тях условията в зоопарка са ужасни, а животните са "принудени да живеят в затвор без каквато и да е било вина в супер мизерни и окаяни условия".

Те настояват животните да бъдат незабавно освободени и пуснати в защитени паркове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Хищник

преди 5 години

Хахааа как ще пуснат животните на свобода в защитени паркове като: 1) Животните са прекарали целия си живот под грижата на хора, и 2) Много от видовете не са представителни за България.

90

Пепи

преди 5 години

Сигурен съм,че хората на този протест имат сериозни психически отклонения. Типичен пример за хора(вегани) без работа уж посветили се на "ВЕЛИКА" кауза.Яжте си зеленчуците нямам нищо против. Ваш си избор. Защо натрапвате извратеното си мнение на обществото. Главния герой на този протест е просто един СУХАР без да се замисля идиотското му поведение какво води след себе си.

89

прост човек

преди 5 години

Агресивността на веганите по никакъв начин не кореспондира с претенциите им за хармония, съвършенство, извисяване и още една камара врели-некипели!Като са по-католици от папата, що не вземат да се откажат от: Ток; Интернет и др.комуникации; Фабрично произведени дрехи и обувки; Тухли, вар, цимент; Асфалтирани пътища; Автомобили и горива за тях; Писалки, моливи, хартия, бои...Всичко изброено е продукт на човешка дейност, която влияе негативно на природата!Аман от НЕ закачени лицемери

fallback