Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Заведения без документи по Черноморието ще бъдат съборени, става въпрос за поне пет, които се намират на Южния плаж в Слънчев Бряг, разпореди преди ден вицепремиерът Валери Симеонов.

Oще по темата

В студиото на Bulgaria ON AIR журналистът Недялко Недялков изрази съмнение, че въпреки демонстрираната твърда позиция на вицепремиера, незаконните постройки няма да бъдат съборени.

"Колегите му ще осуетяват неговите действия, защото няма обща воля", предрича той.

Музикантът Светослав Витков се противопостави на планираните действия на Симеонов с думите: "Не може всичко да се мери с един аршин - няма как цялата държава да се подлага на личен морал".

Лидерът на "Глас народен" обяви, че е прочел законопроекта и според него се дават правомощия да се издават допълнителни разрешителни, като това ще утежни бюрокрацията по откриването на заведение.

"В демокрация не можеш да вземеш еднолични решения, без да се обсъдят с хотелиерите", допълни той.

"Искаме държавата да върши нещо на терен, докато полицията и данъчните нехаят. Г-н Симеонов е един от малкото хора, които вършат нещо - акциите, свързани с хазарта, с незаконните заведения, приватизационните сделки - всичко това са каузи, които заслужават широка обществена подкрепа", парира го журналистът Недялков в "България сутрин".

Според Витков обаче заведенията имат много по-големи проблеми, а концентрирането на властта в ръцете на един човек не е начинът да им се противодейства.

"Тези показни акции са за пред медиите", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Красикоито отидоха в ктб и за млади дами със съмнителна ценностна система. малшанс.

41

Анонимен

преди 5 години

Тоя петел Бедрум ли тръгнал да защитава? Ето от къде му идват парите за партията! Не съм го виждал по телевизията от предните избори, сега първа кипра да защитава Бедрум.

40

нико

преди 5 години

Най-после да се спре тая мутренска простотия по Черноморието ни , Симеонов си заслужи уважение с тази акция , дано да я доведе до край !

fallback