Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Без да се замислят за последиците, хората теглят кредити, каза Деян Василев от moitepari.bg пред Bulgaria ON AIR. Tой отново припомни, че е добре всеки да отделя по 10 процента от дохода си всеки месец за т.нар. авариен случай - пари за черни дни. В България обаче много малко хора го правят.

Зорница Димитрова от Асоциацията на колекторските агенции припомни, че всеки длъжник, който се крие, оскъпява с всеки изминал ден дълга си. Ключът към успеха и това да не се изпада в големи задължения е всеки да си направи сметка между разход и приход за месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 5 години

До Не е като едно времеКазано е купувай евтино, продавай скъпо. Останалото е История. Бели пари за черни дни не означава недвижимост, а пари(мъни). Недвижимоста е функция на наема(рента) и е циклична а не само да расте по права линия. Но хората си сглобяват всякакви "рационализации" и после си късат косите .

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКредита е пари.Освен ако не си го плащаш :-) .

45

До Теодор

преди 5 години

Хората не теглят кредити от мизерия, пишеш глуупости.Никой не е останал гладен и жаден.Като не ти харесва тук отивай в Русия!Там са богати и раздават пари по улиците, без да ти ги търсят после :)))

fallback