Снимка: Кадър от YouTube
fallback

"Ченгета вече са по петите на сенчестия бизнесмен Иво Българина, сочен за душманин на тотомилионерката леля Гошка", пише в "България днес".

Oще по темата

Той е спряган за тартор на бандата "Трошачите на кости". От близо година името му било замесено в разследване на полицията, за двама служители на реда, които му осигурявали чадър.

Срещу Иво Българина имало и второ разследване за укриване на данъци, а истинското му име е Бейхан Ремзи Рафи.

Бандата, около името му е спрягано за извършител на тежки престъпления, като отвличания, мокри поръчки и събиране на дългове.

Изданието пише още, че от 2016 г. леля Гошка е спрягана като потенциална жертва на бандата.

Гошка живее в Испания със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. Именно в Кинтанар дел Рей тя един ден се събуди милионерка.

Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария "Примитива". Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Fallschirmspringer

преди 5 години

Но тя не е българка , а само българска гражданка /за съжаление/.Същото се отнася за онзи Иво

53

О времена,О нрави..

преди 5 години

Не останаха ли Българи че да пишете за за тях Ра ? Ами ни осведомявате за някакъв ,,ефенди'' и някъва ,,кадъна'',които са зад граница,и евентуално можели да се срещнат по ,,бизнес дела''.Не разбрахте ли че ,,лелята'' няма да изхарчи и лев в БГ-то,не и е гарантирана сигурността.А и как да е гарантирана,като първите които ще я налазят са мутрите от Национална Сигурност.Леля ви Гошка се е заградила със сто човека рода окло себе си,и никой не може да вземе от кокошката златно яйце.

52

ФАКТ

преди 5 години

БОТЕВ и ЛЕВСКИ, за такава ли държава умряха ???? За държава,в която българите са обеднели,обезверени,смачкани,унизени, работещи за без пари на алчни бизнесмени,несигурни в утрешния ден,нещастни......... Всички хора и животни имат право на щастлив и спокоен живот !!!!Защото животът е красив !!! БОТЕВ и ЛЕВСКИ не са искали такава държава като ДНЕШНАТА, където престъпниците, крадливи политици, алчни бизнесмени.....,са на почит !!!

fallback