Снимка: bTV
fallback

Преди дни щастливи, а днес кошмар. Така близки и приятели на младата двойка, загинала в жестоката катастрофа на магистрала "Тракия" преди дни, се опитват да проумеят застигналата ги трагедия.

33-годишната Северина Коралска и приятелят й, 35-годишният Ивайло Минчев, загинаха в понеделник по обяд след като латвийски ТИР изби мантинелата на "Тракия", влезе в насрещното платно и се стовари върху аудито на младата двойка.

Красавицата Северина била дистрибуторка на лекарства. Тя е била бременна в 7-ия месец и заради това  не е била с колан, когато камионът ударил автомобила. Ивайло бил на волана с колан, пише "168 часа."

Oще по темата

Младата жена е загинала заради тежки наранявания на главата, гърдите и корема. С мъжа ѝ пътували за София, където Северина трябвало да мине на преглед. Тя е от Карнобат, а той от Бургас, където живеели двамата.

"Ударът е откъм неговата страна. 35-годишният мъж бе буквално раздробен и неузнаваем", разказват криминалисти. Гледката на двете жертви е била шокираща.

Северина е трябвало да отиде при лекаря друг ден, но в последния момент е сменила часа си. Това си разказваха вчера млади жени в медицински форум, в която потребител е била и бременната красавица. Те също са шокирани.

Шофьорът на ТИР-а, предизвикал жестоката трагедия, се е отървал с лека гръдно-коремна травма. Той вероятно е заспал, е една от версиите за тежката катастрофа.

"В момента е в ареста за 72 ч. Предстои да бъде внесено искане в съда за постоянна мярка "задържане под стража", съобщиха от окръжната прокуратура. Тираджията е обвинен, че е нарушил правилата за движение и е причинил смъртта на 2-ма души. Случаят е квалифициран като особено тежък. Предвиденото в закона наказание е от 5 до 20 г. лишаване от свобода, както и от книжка.

Пробата му за алкохол е отрицателна, очакват се резултати от наркотеста.

Младата двойка ще бъде погребана днес в Бургас. Траурните церемонии са насрочени за 13 и 14 часа в ритуалната зала на Бургаския гробищен парк.

Хората в Карнобат са шокирани от нелепата смърт на красивата Северина. Тя е далечна роднина на бившия социален министър Минчо Коралски, чиито корени са в село Черково. Описват я като много мило и добро момиче. Баща ѝ е общински служител, майка ѝ също работела в общината, но починала преди 10-ина години.

"Изключително честен човек, работи на претоварната станция за отпадъци", каза за таткото на Северина кметът на Карнобат Георги Димитров.

"Не мога да повярвам, преди дни я видях - бременна и щастлива", пише нейна приятелка във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Спиридон

преди 5 години

Абе, хейтъри, не ви ли е срам да поругавате човешката трагедия, бе, негодници такива???Ако ще и най-върлия ми враг да беше щях да му отдам почит при такава случка ... жалко за мъртвите, жалко и за живите ... четири пропиляни живота.

81

анонимен

преди 5 години

До Гонзо.Много знаеш какви лекари има в Бургас и на момичето какъв и е бил проблема, че са хукнали до София. В провинцията свесни лекари няма, недайси боже сериозен проблем да имаш ще те видя ти къде ще идеш.

80

Анонимен

преди 5 години

Медийния цирк не секва. Управляващите са под постоянно информационно затъмнение от медиите, за което се плаща с парита на данъкоплатците. В същото време се правят евтини психологични похвати за разсейване на обществото от пладнешкия грабеж на който е подложено, като се тиражират няколко типа новини-димки за прах в очите на хората. Медии не се свенят да използват всяка човешка трагедия за своите пропагандно-маскировъчни цели. Оставете загиналите от кривите пътища и от корупцията на властта на мир

fallback