Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Два протеста - за и срещу АЕЦ "Белене" се проведоха едновременно на площада пред Министерския съвет в София.

Симпатизанти на АБВ настояват проекта за втора атомна централа да бъде възстановен, защото е икономически изгоден. Те бяха поведени от основателят на партията Георги Първанов.
Oще по темата
Според тях АЕЦ "Белене“ е икономически обоснован проект, който е необходим на България, след като се затвори АЕЦ "Козлодуй“.

Контрапротестът  беше организиран от  "Демократична България“, откъдето настояват, че няма финансова обосновка на АЕЦ "Белене“ и че досега е довел до източването на милиарди.

Задават въпрос защо е необходимо неговото обновяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

ха ха

преди 5 години

Като гледам АБВ електората, който иска АЕЦ Белене, половината няма да доживеят до завършване на проекта а другата половина са от малцинството известно с това, че ток не плаща.Малко странно а? Но Тениските и добре принтираните цветни плакати показва добра организация на тези екскурзианти.

23

Кьорсуфра

преди 5 години

Sa6to drisliovzite ot taia ismislena partia ne poglednat hora kato Kostov,zaria I o6te kup prodajnizi koito prodadoha I rasru6iha BG.I sega kogato ve4e se poiavi vasmojnost da se sapo4ne stroitelstvoto belene I balgarski potonk tia plahove isko4iha I iskat da pre4at.

22

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 3 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

fallback