fallback

Потребители ни сигнализираха в платформата Helpbook.info за потресаващ случай за насилие над животни. В музикален клип.

Става въпрос за видеото на почти никому неизвестният попфолк изпълнител Сашо Жокера към песента: "Ако не живееме сега, няма за кога". Песента е пусната в средата на април и вече има близо 2 милиона гледания в YouTube.

"В първия случай причината за подаването на жалбата е относно лицето поп-фолк изпълнител и неговият видеоклип. Има заснето извращение към животно - прасенце, което бива насилствено наливано с алкохол. В коментарите под клипа очевидци разказват, че прасенцето след това е починало", пише потребителят.

Тежка гавра с прасе си направи слабопопулярният певец Сашо Жокера. Това алармираха организации за защита на животните.

В средата на видеото се вижда как в устата на животното се излива бира от бутилка.

В коментарите под клипа се твърди, че алкохолът е изключително опасен за животното, което след агресията не е успяло да преживее стреса и е починало.

Не липсват и закани на десетки хора, които са готови да линчуват Жокера заради гаврата. Други пък го хвалят за изпълнението с патос - трябвало да се живее смело и купонджийски. Почитатели на кючека пък са категорични, че това щял да бъде един от хитовете.

Като цяло клипът е издържан в позната чалга стилистика - изпълнителят го раздава лъскав купонджия на контрастиращия фон на гето и деца около каруци. Не липсват и мацките и лъскавите коли.

Самият той е оставил телефон за участия, който обаче е изключен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

Интелигентен простак

преди 5 години

Чета коментарите ви и не мога да повярвам че има толкова прости Българи. Как може да скочите така от гняв и да защитите едно прасе който може би вече е заклано а може би и изядено. Но знаете ли аз мисля да започнем да защитаваме и мухите и всички насекоми и *** защото и те имат живот. СТОП НА НАСИЛИТЕ НАД НАСЕКОМИ хахаха смешници.

130

Анонимен

преди 5 години

Чалгари ! Имам един въпрос ?Като са ви възпитавали, не са ли ви казвали, че преди да отворите някоя врата, трябва не само, д апочукате но и да изчакате, някой да ви разреши да влезете, освен ако не е таолетнанили собствената ви стая ?Това, за мен е първия знак, когато набираме хора в моята фирма. Просото не снемане чалгари ... Водом война срещу глупавите, като ги лишаване от права и доходи :)

129

Анонимен

преди 5 години

На такива хора и 300 лева заплата са им много ...

fallback