Снимка: HelpBook
fallback

Обзорът на сигналите, които гражданите изпратиха до институциите през изминалата седмица чрез платформата HelpBook.info, ще започнем със снимки от хирургичното отделение в Пирогов. Сигналът е за храна върху праисторически мебели, ръжда и скъсани чаршафи. Вижте сами!

Друг водещ акцент в сигналите са некачествените ремонти. Първият от тях е на ул. "Твърдишки проход", където преди 10-тина дни работници кърпили дупки. Свършили с няколко пред номер 17 и надолу, а оставили най-голямата пред N19/21, като един от тях заявил, че ще се върнат. До днес това не се е случило, но вече има счупени тасове.

Проблем за автомобилите е и наличието на огромна дупка на ул. "Магнаурска школа" на 7-ми километър в София. Потребителят твърди, че е подавал сигнали в различни институции, но без ефект. Доброволец запълнил част от дупките с лични средства и труд, но останала огромната яма под моста на паркинга.

Дупката е доста дълбока и преминаването през нея става невъзможно с всеки изминал ден. Мястото е доста натоварено през делничните дни и съответно пътят се руши скорострелно. Обръщаме се с молба към Община Младост за съдействие.

Следващият сигнал е за ремонт на подлеза на бул. "Ал.Малинов" до Лидл, където на снимката се вижда, че такъв по-скоро няма.

От години липса какъвто и да било ремонт в курортното селище Равда на ул. "Раковски". Месец преди сезона, при дъжд, улицата е непроходима от локви и кал, а при сухо време е прах и мръсотия.

В същото време в Ямбол на ул ."Шипка", в района на болницата, се разпръсква отрова. Вече имало 3 починали котки, а едно куче бере душа. Всичко това се случва в рамките на последните няколко дена.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да дадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Полина

преди 5 години

И какво общо имат здравните осигуровки, когато нямаш избор да отидеш в др болница, дори частна. Пак ще легнеш в скъсания чаршаф, раждивите шкафчета и сополите по тях, просто защото сме свикнали с мисълта че няма как да променим нещта и не се опитваме.

23

Полина

преди 5 години

Точно тези мнения и коментари не разбирам. Винаги може хем да си грабят хем да ни замажат очите за да мълчиме. Докато българина седи и пише в интернет , че нищо не става -то няма й да стане. Тук по-скоро поста ми беше относно липсата на всякаква хигиена, нещо за което на санитар се плаща заплата за да го върши, шкафчетата са метални и едва ли ще е голямо ощетяване ако доктора задели 50 лв от заплатата си която е не малка и да го лепне. Все пак и те се докосват до мизерията,явно им е приятно

22

Анонимен

преди 5 години

Как да са добре болниците бе хора? Първо се краде здраво. Второ- колко от Вас плащат здравни осигуровки, и на каква ставка. Трето- *** , които стават все повече , не плащат. И т.н т.н. и т.н. Тази система от някъде трябва да се пълни и да не се източва.

fallback