fallback

Олег Попов е бил на най-горещите точки в света и е видял най-грозното лице на войната. Въоръжен с фотоапарат. Той е покрил всички военни конфликти между 1990 и 2011 година.

Споделя, че е срещал различно отношение към него. Фактът, че е роден на Балканите определя професионалният му път към войната в Босна.

"Аз имах достатъчно опит като фоторепортер, така че не успяха да ме убият първите няколко месеца", споделя Попов пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Фоторепортерът разкрива също, че в определени случаи е умирал от страх, а в Ирак е прекарал облечен в химически костюм 38 дни.

Вижте повече за живота му на фоторепортер във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Ей мушмороци!!!

преди 5 години

Най обичам когато не познавам един човек и не знам какво е правил да го плюя и обиждам.Нищо че даже не бях роден по това време .Иначе какъв ,,храбър мушморок" щях да бъда Нали 7,8 и 9!?!Наистина ч.п за зеле не става от вас.За вас и Виторио Стораро и Гордън Уилис или Мирослав Ондрижичек са неможачи ,нали? Важното е да отричаме и плюем всичко и всички,дечица неграмотни.От всичко разбирате бе,макар че сами не можете да си ,,вържете гащите"

9

Анонимен_777

преди 5 години

Късметлия е, слава богу, но и той завалията е паднал 'жертва' на фалшивите_новини за хим. оръжия и е трябвало да гние 38 ДЕНА в костюм ЯХБЗ ,без смисъл...

8

Анонимен

преди 5 години

Навремето слугуваше на Тодор Живков, после на гавазина му.

fallback