fallback


Американски военни музиканти ще участват в празника на Българската армия - 6 май. Първият концерт от турнето в Европа на оркестъра на Сухопътните сили на САЩ, беше в Русе.

В репертоара им е събрано най-доброто от джаза, през диксиленда на Ню Орлийънс до мюзикълите на Бродуей. Музикантите, сред които има дори изпълнители с докторска степен по музика, изнасят над 200 представления на година и винаги с огромен успех.

Тъй като самите те са военни, американските музиканти се радват, че турнето им съвпада с празника на българската армия, пише Bulgaria ON AIR.

На 6 май оркестърът ще изнесе три двучасови концерта на различни места в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Стефка

преди 5 години

До Анонимен Ами щом мислите ,че да ядем американските ГМО *** ,не е унижение !? Че да разполагат американски бази в България без да плащат нищичко,не е унижение!? Да ни манипулират открито и откровено да ни пренебрегват като нация ,не е унижени!? Тогава кое е унижение според Вас ,г-н Анонимен!?

34

80- ГОДИШНА

преди 5 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ВОЙНИЦИ , ОФИЦЕРИ , ГЕНЕРАЛИ , ОВЧАРИ , ПАСТИРИ ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ

33

от 14

преди 5 години

До 29"интересно понеже през 2011 Оркестъра на бундесвера свири на червения площат за 9 май" - различните неща се приемат по различен начин в различните държави. В Израел им харесва да слагат звездата си на пода на обществените си сгради. За мен пък ще е подигравка с държавата ни ако се наложи да "тъпча" по трибагреника ни.

fallback