fallback


Приятелите и спътниците на онкоболната Теодора са станали преки свидетели на всичко, което се е случило с 31-годишната жена в Бразилия. Мартин, Валя, Виолета и Веселка са част от 9-членната група, в която е пътувала и Теодора Маджарова. Разказват, че всички са приятели, а организатор е Кармен Лазарова, която се представя единствения лицензиран водач за къщата на Жоао де Деус.
 
"Всичко беше организирано от самата Кармен Лазарова. Самолетни билети, престой - всичко ни  бе предоставено предварително чрез имейл и телефонни разговори", категоричен е Мартин пред Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Валя и Виолета пък имали лични срещи с Кармен преди заминаването.

"Разказваше как лекува с ръце, с енергия, как прави медитации. При нея имаше и кристално легло. Ние имахме веднъж безплатно да посетим. Всеки следващ път е по 40 лв.", уточни една от спътничките на болната Теди.

На пътниците не са изисквани медицински документи, а за болестта на Теодора гидът Лазарова знаела още в България. Състоянието на онкоболната обаче се влошава рязко, след като се подложила на процедурите в Бразилия.

Според групата Кармен подценила състоянието на Теодора. Гидът Лазарова вярвала, че влошеното състояние на 31-годишната жена е заради процедурите, на които се била подложила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

123

преди 5 години

Терминален стадий,за огромно съжаление,означава точно терминален.Затова е добре човек да прекара максимално оставащото време с най-близките си.Разбира се,всеки решава сам за себе си.Канабоидното олио е едно от нещата,които помагат за болката и облекчава страданията.

102

До 101 Анонимен

преди 5 години

Теодора се е борила от пет години с рак на двете гърди. Лекувана оперативно от официалната медицина също с химиотерапия и медикаменти. Достигнала е до разсейки в мозъка (вторичен тумор) - терминален стадий. Тоест, останало й е само да избере други методи след като била отписана от официалната медицина. На теб ако ти кажат, че трябва да си чакаш смъртта и да си само на обезболяващи какво ще предприемеш ?

101

Анонимен

преди 5 години

Когато някой иска пари за лечение, обикновено описва историята на заболяването. Какво лечение е предприето до сега и какво предстои. Какви са резултатите и очакванията. Прикрепят се и диагнозите.В този случай от самото начало се започна с гръмки обвинения към медиуми, посредници и др. без да се дава изчерпателна информация. Съпругът се опитва да следва някакви опорни точки и понякога се чуди какво да каже.

fallback