Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пореден случай на агресия на пътя. Инцидентът е станал на светофар във Велико Търново, а сигналът в полицията е получен около 11:30 ч., съобщава Bulgaria ON AIR.

На кратък клип, който взриви социалните мрежи, се вижда как нагъл шофьор налита на бой на възрастен британец на мотор, осмелил се да му направи забележка. Нападателят се издирва от полицията, а по данни на МВР той вече се намира в София.

"Не успях да снимам целия бой, защото бях сама и ме беше страх... Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. "Магистрална" на опасност, движейки се с превишена скорост... Накрая човекът, който се осмелил да му направи забележка беше пребит от нещо", пише авторката на видеото Мария Йотова, цитирана от "24 часа".

"Този с джипа караше ужасно по "Магистрална", засече мен, една учебна кола и още много. Изпреварваше даже от вътрешната страна на платното и направи същото и с този човек с моторо ( той се оказа англичанин), на светофара човекът от мотора слезе възмутен и започна да му вика... и тогава вече другия слезе от джипа и започна да го удря, най-гадното беше огато го свали на земята и го риташе", обяснява младата жена, която учи в Италия.

Тя споделя, че всички мъже от колите и служителите от близката бензиностанция са останали безучастни към грозната сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

Az

преди 6 години

Каква полиция има бе? Някой пробвал ли е да звъни по телефона на полицията за такъв случай? По-добре да не ви се налага, или ще си тръгнете набит или умрел, без значение кой е виновния... *** до дреме в храстите да изкара 20лв и не му дреме въобще...

139

Агресор

преди 6 години

Агресия има не само по пътищата,а с нашата организация на движение на много хора не им издържат нервите. Няма смисъл да се прави драма,има си Полиция! Нещата опират и до възпитание! Понякога и потърпевшите си заслужават боя! Който шофира ежедневно редовно среща такива,плачещи за бой,вече е въпрос на възпитание и самоконтрол!

138

Анонимен

преди 6 години

До СлучкаЦяло чудо е, че не се избиват всекидневно хора ...

fallback