fallback

Тема, която Bulgaria ON AIR следи отблизо. Лъч надежда за болната ни сънародничка, която в търсене на алтернативно лечение за рак в Бразилия изпадна в ситуация да не може да се прибере обратно в страната.

Теодора и съпругът ѝ Александър търсят подкрепа в Бразилия, но за съжаление резултатът не е какъвто очакват. След няколко дни в южноамериканската държава състоянието на жената се влошава и оттогава тя е на легло - не е в кома и диша самостоятелно, но никоя авиокомпания не иска да превози семейството обратно у нас.

Oще по темата

Само часове след като вчера в Новините ON AIR ви разказахме историята на Теодора и Александър, дойде и първата оферта - 55 450 евро за полет с медицинско оборудване и обслужване от Сао Пауло до София през Париж. Вече се събират средства, за да може възможно най-скоро Теодора и съпругът ѝ да се приберат вкъщи.

Ето и начините да помогнете на семейството в нужда:
Банкова сметка: BG74FINV91501015043945 Титуляр: Теодора Маджарова
PayPal: alex.russanov@gmail.com

В отворена група във Facebook близки и приятели на Теодора и Александър също търсят начин да помогнат.

Телевизия Bulgaria ON AIR и Dnes.bg ще продължава да ви информира за развитието на случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Марци

преди 5 години

Всичко това е толкова нелепо.Да се молят и да се надяват на някакво чудо,само това мога да кажа, защото ми се струва абсурдно да успеят да съберат сумата.Искренно се надявам и желая съдбата да е благосклонна към това момиче,а на съпругът и ще кажа,да я обгради с цялата си любов на която е способен и да бъде много силен!

40

nina

преди 5 години

#41Иво,и 3те случая с носилка на борда става въпрос за Емирейтс,5 часов директен полет Дубай-Мюнхен , в които превозихме пациенти,заедно със съпровождащи медицински лица,но това беше организирано от правителството на Дубай и са специални случаи.Вече за специализиран медицински въздушен транспорт нямам представа как стоят нещата.Надявам се жената да се върне при семейството си възможно най-бързо.

39

дилема

преди 5 години

Навсякъде препоръчват здравна осигуровка с репатриране. Не си мислете ,че другите страни връщат поданиците си безплатно. Но въпросът е на кого да помогнеш първо:на болно дете за операция в чужбина, на Желяз за американски адвокат или на тази жена ,за да прекара последните си днипри семейството.

fallback