Снимка: архив, БТА
fallback

Не е имало умисъл в действията на граничните полицаи при случая с непроверените на Летище София 43 пътници на полет от Париж.

Oще по темата

Това стана ясно от думите на вътрешния министър Валентин Радев, който се позова на доклада на "Вътрешна сигурност". Той добави, че това от една страна е добре, но от друга е притеснително.

Какви ще бъдат наказанията за граничните полицаи обаче все още не е ясно.

"Възложил съм дисциплинарно производство, правят се проверки, тези данни идват в министерството, след това ми предлагат доклад и тогава взимам решение. Тези, които е трябвало да си изпълняват задълженията, са ги изпълнявали по безобразен начин", отсече Радев.

Вътрешният министър коментира и темата с бегълците от Софийския затвор, които все още са на свобода. Той увери, че продължава издирването им и се работи по още сигнали по случая.

Няма още яснота и по случая с откраднатата линейка в Пловдив, която бе открита в София пред Окръжна болница.

"Проверката продължава, още не можем да намерим връзката кой кой е. Дано е направил нещо, за да спасява някого, да е направил нещо добро", коментира министър Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Щом не е умишлено значи някой е наредил на цялата смята да пуши и ..... Какво стана с обръча на пандизчиите от софийския затвор? Ако всички обръчи са такива закривай това МВР. А пандизчиите ги пиши безвъзвратно избегали и може и да си платили.

16

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ех този министър,голям е майтапчия,макар ,че чувството му за хумор е нелепо

15

Петя

преди 6 години

Голямо оправдание!НЕ Е УМИШЛЕНО!И затворниците,и граничарите,линейката=НЕ Е УМИШЛЕНО......

fallback