Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Цветан Цветанов празнува годишнина от сватбата си на този ден, както той сам призна на официалната си страница във Facebook. Ето какво написа зам.-председателят на ГЕРБ в социалната мрежа:

"Днес се навършват 25 години, откакто с моята прекрасна съпруга Деси сключихме граждански брак. Да бъдеш с някого четвърт век е нещо много значимо и затова благодаря, на Деси за любовта, грижите, търпението и уважението.

Безбройни са незабравимите ни мигове заедно и сега, 25 години по-късно, спокойно мога да кажа, че се обичаме повече от всякога.

Разбира се, най-големият ни подарък и най-истинското олицетворение на отношенията ни несъмнено са трите ни прекрасни дъщери: Гергана, Василена и София".

Честита годишнина!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

130

До 116

преди 6 години

Днес се заговорих с един познат по следния повод: как и защо БКП/БСП не могат да спечелят никакви избори, а в същото време всички хора, които познаваме гласуват за тях. Човекът под секрет ми довери тайната. Всички очаквали от Партията, когато е била на власт да направи пенсиите 1000 лв., а минималните заплати 2000 лв., но не го е направила. И те са се отказали да гласуват повече за тях, тъй като не е изпълнила очакванията им за "високи доходи за всички", както непрекъснато говори в речите си.

129

До 106

преди 6 години

"да ама народа ви мрази ГЕРБерска боржуазия" Ама нещо не сте в час. Комунистите изби буржоазията (разбирай умните, интелигентните и работещите) или ги изпрати в лагерите. Ограби ги, взе им имотите и се настани в тях. Обра и селяните, като им отне земите и т.н. Четете повече и се информирайте, защото тогава може да не сте били роден, но не сте и чели достатъчно. А след грабежите им, сега комунистите са милионери и може да им се порадвате колко са успели. А никой не мрази ГЕРБ, освен БКП/БСП.

128

До 138

преди 6 години

Неее, по-скоро е готин хипар. Такава беше модата и брадите бяха модерни.

fallback