Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Нов закон за борба с футболното хулиганство несъмнено би бил от полза. Той трябва ясно и точно да обхване проблемите, свързани с тези мероприятия, посочи в студиото на "Денят ON AIR" бившият зам.-министър на МВР Явор Хайтов.

По думите му сега действащият, освен че обхваща всички спортни събития, е и приет през 2004 година, а от гледна точка на динамиката, с която се случва всичко, е необходимо да бъде променен.

Междувременно стана ясно, че 25-годишният Йордан Исаев, който рани с бомбичка двама полицаи по време на мача ЦСКА - "Левски", остава в ареста. Той се предаде сам в събота и направи пълни самопризнания.

А пострадалата служителка на столичната жандармерия Гергана Зашева съобщи, че се чувства по-добре и се възстановява бързо. Тя сподели, че инцидентът не е успял да я пречупи и ще продължи със служебните си задължения.

Във връзка с инцидента пред Bulgaria ON AIR Явор Хайтов коментира, че всички прехвърляли топката към МВР, което не било съвсем правилно.

"Борбата срещу футболното хулиганство трябва да започне с групирането на запалянковците в т.нар. фен клубове, защото някои от тях са се превърнали и дори действат на базата на организирани престъпни групи", подчерта бившият зам.-министър на МВР.

Вижте още във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Да трябва1. Влизане на мач само срещу проверка на личната карта - ако имаш провинения или хулигански прояви НЯМАШ право да припариш на мач ДО ЖИВОТ.2. Джобене, скенер и яки проверки - като на летище.3. Внесъл си някак си нещо - арест и отиваш в затвора за 2-3-5 г.3. Пиян ли си - без достъп на стадиона.4.Псувни , ругатни и прочие прояви се наказват с обществено полезен труд - боядисваш пейки и косиш трева няколко месеца и спираш с глупостите.

7

Аплаус

преди 6 години

Мистър Бийн се изказа.

6

Анонимен

преди 6 години

отдавна изпуснахте възпитанието на младите хора .Библията е казала каквото посееш това и ще жънеш сега и каквито закони да направите вече е много късно духът на омразата е изкочил от бутилката и няма връщане назад заслепени от парите кои колко да натрупа и открадне по високите етажи това за възпитанието на младите хора избщо не ви беше приоритет затова не се правете на светци че милеете за благото на народа

fallback