Снимка: БТА
fallback

Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от бомбичка, хвърлена от фен по време на мача "Левски" - ЦСКА, вече е по-добре.

Oще по темата

Тя заяви, че се възстановява и инцидентът, при който едва не изгуби зрението на едното си око, не е успял да я пречупи.

Гергана благодари на колегите и близките си, които през цялото време са били до нея и допълни, че е готова отново да охранява подобни мероприятия.

"Това е част от работата ни. Ние охраняваме всякакви мероприятия", каза тя пред БНР и допълни, че ще се възстанови и ще продължи със служебните си задължения и с предишния си живот.

На въпрос какво би казала на феновете и изобщо на хората, които проявяват агресия по стадионите, Зашева отговори:

"Инцидент като този променя съдбите на хората. В тази ситуация може да се озове всеки - дете, случаен гражданин, дори близък на този, който хвърля бомбичката. Това мога да коментирам само".

Полицията обяви, че е задържала фена на Левски, който хвърли бомбичката. Заради инцидента той може да получи от 5 до 15 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Полицай, за да може да изпълнява служебните си задължения, не са му необходими никакви сетива и крайници, камоли мозък. Само уста и език,да е кеф на шефа. А тая, ако можеше нещо, нямаше да е това, което е.

11

Анонимен

преди 6 години

Ще се върне разбира се.Къде ще иде иначе.В полицията и без две очи, същата работа ще върши.

10

Анонимен

преди 6 години

Имах си аз!Щото ако не се върнеш-в пицарията,бач 12 часа на крак(осигуровки на 4),пенсиониране на 70(предполагам) и пенсиийка 200лв.И за какво е цялата истерия-ако си полицай,могат да те(набият,прострелят,контузят и т.н.)Затова си 1 категория!Който не му харесва-в пицарията!Тази я изкараха Жана Д`арк!Не е истина направо!!!

fallback