Архив: Булфото
fallback

Здравословното състояние на Негово Светейшество Патриарх Неофит се подобрява и той вече е изведен от реанимация, съобщиха от болница "Токуда".

Лечението му ще продължи занапред в терапевтично отделение.

Oще по темата

Вчера поради кардиологичен проблем Патриархът беше приет в болницата, където беше под лекарско наблюдение.

Западноевропейският митрополит Антоний обясни днес, че "Негово светейшество има две клапи на сърцето, които са сменени преди няколко години и е нормално заради атмосферното налягане, човек да се почувства недобре, но и заради преумора, може да има различни причини - да доведат до прилошаване".

Всичко вече е овладяно и всичко е наред със здравословното състояние на патриарх Неофит, увери Западноевропейският митрополит.

Той каза, че не се е чул лично с патриарх Неофит, но е разговарял с главния секретар на Светия синод, който "държи пряк контакт" с Негово светейшество.

Патриархът се чувства добре, в болницата, освен лекарите, с него са и хората, които са денонощно заедно с него в Софийската митрополия, отбеляза митрополит Антоний.

                                                                                                                                  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Милиционерски отговор с гръмки фрази,липса на основна мисъл, и парламашко заключение! Е това е българското - родно но негодно! Липсват всякъкви доводи, примери и доказателства. А основното доказателство е нивото на духовност на нацията! Луди водят слепи! - Исус Христос го е казал и както виждаме - ДОКАЗАЛ!

17

БПЦ

преди 6 години

Джоузи, ама ти и доктор ли стана? Следващия път сложи поне бялата манта. Ти си объркал бизнеса. Сложи малко тъмна вакса на фейса и ще станеш като арабски студент в МУ София.Направиха те "псевдо владика" благодарение на старозагорските луканки. Вече имаш пари и връзки в Токуда. Лесно ще станеш и "псевдо лекар".Все пак ако не успееш в кариерата ти като "селски глашатай" може да станеш преподавател в НБУ, специалност-ФЕЙСБУК. Знам, че там си много опитен.Хайде със здраве доктор Джоузи :)

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Виждам,че нещо не си много в ред. Не забравяй да си изпиеш вечерната доза лекарства,защото току виж приключат набързо твоите години.

fallback