Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Агресията не е нищо друго освен конкуренция по метод на силата, каза пред Bulgaria ON AIR психологът Ани Владимирова.

По думите ѝ обществото у нас е станало затворено и трудно ще върнем нормалните човешки отношения. Освен това, голяма част от децата нямат социални умения.

Кметът на столичния район "Надежда" Димитър Димов призна, че вече се усеща сериозен проблем с персонала в детските градини, особено с медицинско образование. 

Много от родителите очакват повече от това, което образователните институции могат да предложат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

Ние Българите сме открили закона на управлението - " Со кротце и со благо и со малко кютек " . Бедата е в това , че Световният Елит желае да промени този закон по следния начин - " Со кротце и со благо и со много кютек . Предполагам , че знаете , че Българите са най - добрите творци на неписаните закони .

14

Анонимен

преди 6 години

Икономическата и политическата система нямат нищо общо с наложените модели и ценности на поведение у нас. Те са само похвати за прилагането на тези модели. Не обвинявайте концепциите, писани хора с видимо висока степен на интелект и научни познания. Социалните отношения вътре в масата хора имат свойството да изкривяват научните трудове в посока, която невинаги е лесна за предвиждане.

13

Анонимен

преди 6 години

...НА ПЕРСОНАЛА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, ОСОБЕНО С МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ...В ДЕТСКА ГРАДИНА ИМА ЕДНА НАЙ МНОГО ДВЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ТЕ ПРАВЯТ ФИЛТЪР ПРИ ПРИЕМ НА ДЕЦАТА. ПРОБЛЕМЪТ Е ДРУГ И НИКОЙ ДО СЕГА НЕ ГО СПОМЕНАВА, А ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА- ДЕЦАТА СА ПО 30+ в група. В ЕВРОПА 35 ДЕЦА ФОРМИРАТ ДЕТСКА ГРАДИНА С ДИРЕКТОР, ТРИ УЧИТЕЛКИ НА 7 ДЕЦА И ЗАПЛАТА ОТ 2200/3000 ЕВРО, ТУК ДВЕ УЧИТЕЛКИ С 30+ ДЕЦА - ДА ОБОБЩИМ ТУК С 5 ПЪТИ ПО ВЕЧЕ ДЕЦА И 8 ПЪТИ ПО НИСКА ЗАПЛАТА- Е ТЕ ТУКА Е ПРОБЛЕМА

fallback