Снимка: bgonair.bg
fallback

Два дни преди големия християнски празник - какъв е българският Великден? Ако смисълът на Христовото разпятие е Възкресението, то с какви мисли и чувства ние, българите, посрещаме трудностите в личната и националната си съдба?

За българските страдания, страсти и надежди – в предаването "Околосветско" гостуват актрисата Латинка Петрова и историкът Петър Стоянович.

"Човек е длъжен постоянно да се надява и да вярва, защото иначе не ни остава нищо друго.", коментира в предаването Петър Стоянович.

"Българите сме печена нация и се гордея с нея. Съумяваме с всичко", каза пред Bulgaria ON AIR актрисата Латинка Петрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

popa ot razgrad

преди 6 години

религиите са най-опасното и глупаво нещо което човека е създал...

14

ZABOBOL

преди 6 години

Stoqnovich,renegatche she minem i bez tvoite "ostroumiq"!

13

Анонимен

преди 6 години

Смисълът на разпятието е да се умилостиви БОГ и да ни бъдат опростени греховете, които той сам ни е приписал, повечето от които са абсурдни независещи от нас хипотетични събития като първороден грях и т.н.. Това той го изпълнява автоматично всяка година от само себе си така че от нас нищо не се изисква. не се изисква да вярваме или да се надяваме. Никой не е длъжен. Ще горя в АДА на поне един БОГ, в случай че се окажа последовател на неправилната религия затова да се разберат помежду си първо.

fallback