Кадър: bTV
fallback

Синът на избягалия от затвора Владимир Пелов е бил освободен от ареста, съобщи bTV.

Oще по темата
Младежът беше задържан вчера с мотив, че не сътрудничи на разследването.

20-годишният Владимир Стефанов беше задържан в Ботевград и по-късно преместен в София. Полицията проверяваше съпричастността му към бягството.

От полицията призоваха гражданите да не се опитват сами да спрат затворниците и веднага да се обърнат към органите на МВР, ако имат съмнения, че са ги видели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

По закон, роднини по права линия не могат да носят отговорност ако не съдействат на МВР. Задържането му е неправомерно. Могат да разговарят с него но ако той не иска, могат да изпият по една студена вода

19

Ангел

преди 6 години

Ама какво е виновно 20 годишното момче.Изоставено от Баща си престъпник с какво може да му помогне!!!!Веднага да ги осъди тея кухи кратуни.Ама кво очакваш от служител на МВР.Ако някой от тях имаше акъл щеше да постигне повече в живота от това да си фуражка!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Журналистите както винаги с големи калъфи. Едно е да те задържат за разпит , друго е да те арестуват. Ей така се настройва общественото мнение. Ама те откъде да знаят. И какво, да не разпитват никой само защото няколко човека ще драскат по форумите ли? Това че то сайтовете са писали че е арестуван не значи че е. И както винаги има някой който започва да подскача и да роптае. Повечето пишат без да мислят много. Както и с доктора от Пловдив, той поне свърши нещо полезно.

fallback