Снимка: flickr
fallback

Експерти от Министерството на туризма ще проверят условията за настаняване в четиризвезден хотел във Велинград след сигнали на туристи. Това съобщиха от ведомството.

Клиентите се оплакват от ниска хигиена в стаите, повредено оборудване и липса на адекватно обслужване.

Те смятат, че обстановката не отговаря на изискванията за 4-звезден обект за настаняване и настояват да бъдат компенсирани разходите им.

Министерството на туризма ще сигнализира и други институции, за да бъдат направени съвместни инспекции.

Администраторът на хотела обещава да върне парите, но не и да плати обезщетение за провалената почивка, съобщи bTV.

"Искат обезщетение, връщане на парите – но това става в последния ден. Значи, те са седяли 3 дни, 5 дни – и започват да имат някакви претенции да им се върнат парите. Това е някаква тенденция в туризма на българските граждани", коментира собственикът на хотела Рашо Григоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 години

Пичове това е поръчкова статия. За 2 г за 4ти път идвам със цялото ми семейство в селект. Искам да ви кажа че това което пише в статията са пълни глупости. За цената хотела си е супер. Ходили сме в много по скъпи хотели на доста по ниско качество. Хората които пишат тук срещу хотела са ***. Повярвайте ми имам доста добри финансови възможности но предпочитам селект пред префърцунените скъпарски хотели които за двойни и тройни цени предлагат същото.

25

Anonimen

преди 6 години

Predi 2 sedmici bqh tam i ostanah izkluchitelno dovolna. Ne mislq che za 60 lv bi trqbvalo da ochakvate koi znae kvo.

24

Анонимен

преди 6 години

Проблем 1 е, че системата за оценяне е смешна. Бил съм във викториански 5 звездни хотели и мога да кажа, че 5 звезди в Слънчака е гнуска барака, край канала, спрям палатите, в който съм спал.Проблем 2 - Звездите се дават за наличе на неща, а не за обслужване. Имаш кухня, ама се сервират само пилешки хапки и пържени картофи - звезда. Имаш телевизори от 92-а - звезда. Имаш 0.5 мб интернет за целия хотел - звезда. Даже и без легла ще ит я дадът.Проблем 3 - Давам 5000 лева и получавам 10 звезди ..

fallback