Снимка: архив "Булфото"
fallback

Комунистите в България заплашиха с масови протести в цялата страна, ако правителството на Бойко Борисов вземе решение за експулсиране на руски дипломати.

Председателят на Съюза на комунистите и член на Движение "Че Гевара" Павел Иванов обяви, че всеки опит за експулсация на руски дипломати във връзка със "Случая "Скрипал" във Великобритания трябва да получи адекватен протестен отговор.

"Днешната българска власт не е подготвена да се противопостави на масови народни протести, а това дава възможност за отстояване на принципните позиции на българските граждани по отношение на лъжите, разпространявани от Великобритания, САЩ, НАТО и страните от ЕС за руска вина в случая с отровения във Великобритания руски гражданин", се казва в позицията на комунистите.

Според тях българската общественост е длъжна да реагира на евентуално решение за експулсиране на руски дипломати.

"Това е единственият начин, който може да спре безумието на капиталистическите фантазии, родени в империалистическите центрове на Западна Европа и САЩ. Само натиск към властта от страна на народа, може да ни предпази от идиотщината на русофобията и от войнолюбието в ЕС", завършва позицията на Съюза на комунистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 6 години

Към всичките акции на Русия срещу Англия трябва да се добави и смъртта на принцеса Даяна ! Има основателни подозрения,че в Русия са правили опити с мощни нощни фенерчета тип "Новичок Фенер" и през 1997 г от засада точно Путин е заслепил шофьора на принцесата и чрез негови агенти НЯКОЙ забранява " ексхумация на тялото ѝ, което още повече засили слуховете за евентуална бременност на принцесата преди смъртта ѝ през август 1997"...

51

Анонимен

преди 6 години

дойде времето всички анти българи да се размърдат и да почнат с протестите ... потресен съм как сте готови на всичко за чужда държава!! .. плюнката ми е скъпа за вас!

50

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези изветреели комунисти и за какви "масови народни протести" бълнуват?

fallback