Кристин имаше връзка с рапъра Кристо. Снимка: сп. Love style
fallback

Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна преди малко повече от седмица, вече се възстановява.

Красавицата е излязла от медикаментозна кома, а към момента се готвят няколко операции на краката й, които бяха пострадали най-тежко при удара.

Oще по темата

Това е и причината семейството на Илиева да призове приятели и фенове да дарят кръв преди хирургическите интервенции.

"Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси й предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА - Реанимация.

След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде предствен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg. Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни, има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ!

Бог да е с всички нас. Благодаря ви! За тези които са от София, моля кръводаряването да става във ВМА по възможност", написа майката на момичето в социалните мрежи.

Припомняме, че Кристин пострада при катастрофа край село Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София.

Изпълнителката на "Хипноза" управлявала автомобила, а до инцидента се стигнало, след като тя загубила контрол и се ударила в мантинелата. Самата певица се размина без наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Ънонимен

преди 6 години

Трябва и една кампания за преливане на мозък у Дивна. А, забравих - няма почва там да хване. Е, нищо. Вие дайте все пак. Ето, деца - ако искате да имате шанс да оцелеете - станете кухи ***, моделки, певачки (но все пак "известни"), че не се знае какво ще ви предложи прекрасният животец у Бе Ге-то. Ше вземе да се наложи да ви се спаси живота и не дай Боже да сте обикновен, редови чиляк - тогава направо директно у траурната агенция да не се мъчите.

55

Хитър Петър

преди 6 години

Защо трябва да " просят " кръв ? Пред всеки кръводарители център има *** , които се самопредлагат за скромните 100-120 лева на калпак !?!

54

ДокиДок

преди 6 години

Вие си я плащаме като ни се наложи ***!!!

fallback