Илияна Раева Снимка: Facebook
fallback

Драмата с рекламата за лотарийни билети с гимнастичките от ансамбъла ни по художествена гимнастика застигна и председателя на Федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева.

Тя отговори на въпрос, който червената депутатка Теодора Халачева днес зададе от парламентарната трибуна относно рекламата.

Oще по темата

"Защо след като изпратихме нашите отговори, че състезателките от националния ни отбор, участвали в рекламата са пълнолетни и сме спазили абсолютно закона, Вие продължавате да внушавате точно обратното?", запита във Facebook Илияна Раева.

Днес в парламента вицепремиерът Валери Симеонов заяви в отговор на Халачева, че законите трябва да се променят, защото в момента тези реклами промотират хазарта.

"Сезирахте ли компетентните органи за участието на Христо Стоичков в подобна реклама?! Не, разбира се, защото всичко е в рамките на Закона", пък попита Раева задочно от социалните мрежи.

Тя продължи и попита Халачева дали депутатката не злепоставя нарочно най-успешния спорт у нас седмица преди Световната купа в София.

"Бих Ви препоръчала, вместо да се опитвате да омаскарявате националния отбор по художествена гимнастика абсолютно неоснователно, да бяхте попитали, какво правят разни партии и институции за спасяването на живота на премръзналите щъркели, например", продължи още бившата гимнастичка.  

Илияна Раева също така заяви, че нито едно от момичетата, взели участие в рекламата, не е непълнолетно и допълни: "Ефектът от рекламата, който коментирате би повлиял на децата единствено да намалят употребата на шоколад, който не е толкова полезен (в големи количества) и биха започнали само да го миришат!", пише още Раева.

"По случая е предприета проверка от агенцията за закрила на детето. Фирмата, заснела клипа, е предоставила 7 броя договори с изпълнители в рекламата и всички са с пълнолетни лица", обяви и в парламентарния контрол вицепремиерът Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Dionne

преди 5 години

Просто искам да дам бързо съвет на всеки, който има трудности в отношенията си, за да се свърже с д-р Агбазара, защото той е единственият, който е способен да върне счупени взаимоотношения или счупени бракове в срок от 48 часа с неговите духовни сили. Можете да се свържете с д-р Агбазара, като го напишете по електронната си поща на адрес ( agbazara***gmail. com ) ИЛИ обадете се / WhatsApp на него на +234 810 410 2662, във всяка ситуация на живот, която намирате себе си.

82

Ицо Хазарта

преди 6 години

Да направят и билетчетата незаконни за деца. Щом не са и е такъв голям проблем. За мен големият проблем са залозите и онлайн хазарта като цяло. Тая история с рекламата само се раздува и си е пълна демагогия от страна на едни и популизъм от страна на други. Като добавим и кресливостта на Раева и един куп незаинтересовани, които обаче е успяла да обиди по друг повод, и хоп: обществено мнение.

81

Петър

преди 6 години

А парите илиянке кой ги прибра?едва ли малолетните деца!

fallback